Bootcamper van de maand!

Het is alweer november en deze maand hebben wij voor het eerst een bootcamper van de maand. Iedere maand word er een kleine uitdaging gedaan tijdens onze training en de winnaar mag dan zijn/haar verhaal vertellen op onze website.

De eerste bootcamper van de maand is Lizet, ze traint al een jaar bij ons en en is altijd super fanatiek! Hieronder verteld ze kort haar verhaal.

img_2933Hallo mijn naam is Lizet Wierenga.
Ik ben 22 jaar oud en woon in Nieuw-Dordrecht.
Sinds een jaar zit ik op Bootcamp. Het leek mij altijd wel een erg leuke sport daarom ben ik opzoek gegaan naar een leuke en goedkope Bootcamp club en zag ik Bootcamp Drenthe voorbij komen op Facebook. 
Ik heb zelf altijd aan gym gedaan, ik sportte vanaf mijn vierde dus ik wou dan ook wel blijven sporten. Naast Bootcamp doe ik ook nog aan hardlopen.
Ik vind Bootcamp erg leuk omdat het een team sport is we moedigen elkaar aan als het even niet meer lukt of te zwaar wordt.

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags . Bookmark de permalink.